Novi Renault Megane Conquest s Kumho Ecsta HS51 kot tovarniško nameščeno pnevmatiko

Kumho Tires je ekskluzivni dobavitelj standardnih pnevmatik za novi Renault Megane Conquest (v Evropi so prodaja pod imenom Renault Arkana), evropsko različico XM3 (model za azijski trg), ki je prejela nagrado za kompaktnega športnega terenca na podelitvi nagrad Car of the Year.

Novi Renault Megane Conquest bo opremljen z najbolj prodajnim modelom pnevmatike na evropskem trgu – Ecsta HS51, ki je bila na prvem mestu na preizkusu letnih pnevmatik, ki ga je opravil Auto Bild.

Kumho Tire za novi Renault Megane Conquest, dobavil izključno svojo Ecsta HS51 (215 / 60 R17 in 215 / 55 R18), najbolje prodajano pnevmatiko v Evropi.

Na podlagi uspeha modela XM3 v Koreji je Renault konec lanskega leta avtomobil predstavil tudi v Evropi. Trenutno se pod imenom Renault Arkana prodaja v evropskih državah, vključno s Francijo, Nemčijo, Italijo in Španijo, vstopil pa naj bi tudi na druge trge, kot so Bližnji vzhod, Južna Amerika in Oceanija. Glede na to, da je nova Arkana aprila predstavljala 76% izvoza avtomobilov, naj bi model dobro deloval na čezmorskih trgih. Njegova varnost je bila ponovno potrjena na Euro NCAP testu, kjer je dosegel najvišjo oceno s petimi zvezdicami, evropskega programa ocenjevanja varnosti avtomobilov.

Pnevmatika Ecsta HS51, vgrajena na novi Renault Megane Conquest, je ena najbolj prodajanih pnevmati v Evropi. Kumho v Evropi dokazuje kvaliteto svojih pnevmatik in tako opravičuje zaupanje dobave pnevmatik za različna vozila največjih svetovnih proizvajalcev avtomobilov.

Odličnost pnevmatike Kumho Ecsta HS51, je bila nedavno potrjena s prvim mestom na preizkusu, ki ga je izvedla svetovno znana nemška avtomobilska revija Auto Bild. Kumho Ecsta HS51 je prejela odlične ocene za odlične vozne in varnostne lastnosti pnevmatik, ne glede na podlago na cesti. Premagala je tudi premijske znamke, kot so Michelin, Continental in Bridgestone. Bočna stena in tekalna plast Ecsta HS51 imata dinamično grafiko avtomobilske dirkalne zastave, ki simbolizira njeno identiteto kot visoko zmogljivo pnevmatiko. Ta unikaten dizajn je Kumhu prislužil nagrado iF Design Award, eno izmed treh najprestižnejših nagrad za oblikovanje na svetu.