Avtorske pravice

Besedilo, slike, grafike, zvočne datoteke, animacijske datoteke, video datoteke in druge vsebine ter njihova ureditev na spletnih straneh Kumho Tyre Slovenija so predmet zaščite avtorskih in drugih pravic intelektualne lastnine. Takšne vsebine se ne smejo razmnoževati v komercialne ali distribucijske namene oziroma spreminjati ali objavljati na drugih straneh. Nekatere spletne strani Kumho Tyre Slovenija vsebujejo tudi vsebine, ki so predmet avtorskih pravic Kumho Tyre Inc. podružnic ali tretjih oseb.

Zanikanje odgovornosti

S tem, ko uporabljate spletno stran Kumho Tyre Slovenija, potrjujete vaše strinjanje s spletno politiko podjetja Pneumatic B&F d.o.o. o varovanju zasebnosti. Če se s to politiko ne strinjate, prosimo, da ne uporabljate naših spletnih strani. Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremenimo, dodamo ali odstranimo dele omenjene politike. Prosimo, da občasno preverite, če je morebiti prišlo do sprememb. Če po objavi sprememb še naprej obiskujete naše spletne strani, glede na navedeno to pomeni, da se s spremembami strinjate.

Proizvodi in podatki, ki se nanašajo nanje

Podatki na teh spletnih straneh so objavljeni izključno v informativne namene in niso obvezujoči. Podrobnejše informacije dobite pri bljižnjem prodajalcu Kumho Tyre Slovenija ali v podjetju Pneumatic B&F d.o.o.

Vse o pnevmatikah Kumho…